kLANTENPORTAAl Helpdesksysteem

Business consultant IT, hybride, 32-40 uur

Functieomschrijving
Als business consultant werk je binnen een projectteam dat zich voor de klant inzet. Vanaf de beginfase ben je betrokken bij de implementatie van onze software. Je begeleid de klant bij het invoeren van het systeem. Je houdt je bezig met het achterhalen van de specifieke klantvraag en je inventariseert, analyseert en documenteert de processen van onze klanten. Samen met de klant zorg je voor aansluiting tussen haar processen en onze PowerBrowser software. Ontwikkelingen en behoeftes op de markt houdt je nauwlettend in de gaten en vertaalt deze naar mogelijkheden in onze software en naar mogelijke verbeteringen voor klanten. Je inventariseert en analyseert de informatiebehoefte en systeemvereisten van de klant en weet dit te vertalen naar de applicatie. Je bedenkt een plan van aanpak, test, levert op en implementeert. Je verzorgt tevens opleidingen voor gebruikers. Je houdt je daarnaast bezig met tweedelijns helpdesk vragen van de klanten. De werkzaamheden worden uitgevoerd zowel op ons kantoor in Almere, als op locatie bij de klant in Nederland. 

Collega's vinden het bij Genetics erg fijn om te werken in een kleinschalige-organisatie met een open cultuur, een gezellig team en ruimte om jezelf te ontwikkelen! Spreekt dit je aan en houdt je er van om hybride te werken waarbij je deels bij ons op kantoor in Almere bent, deels op locatie en deels thuis werkt? Solliciteer dan direct! 

Extra voordelen om te werken bij Genetics 

Wij vragen
- Kandidaten met een afgeronde opleiding Bedrijfskunde, Business IT en Management of vergelijkbare richtingen.
- Je hebt bij voorkeur ervaring in de omgang met overheidsinstanties en het domein VT&H. Verder vragen we ervaring in presenteren, planningen maken en projectmanagement en bij voorkeur programmeren.
- Je hebt een sterk analytisch denkvermogen, beschikt over goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk). Je bent zeer klantgericht, commercieel ingesteld en je bent een sterke persoonlijkheid. Je hebt affiniteit met IT en je bent leergierig.

Ambitieuze starters met voldoende kennis en kunde worden zeker ook uitgenodigd om te solliciteren!

Meer informatie of solliciteren?



Voor vragen over deze vacature kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 036 – 54 00 850. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer direct

Wat zeggen onze collega's?

“Ik heb de overstap gemaakt van gemeente naar Genetics en dat is me goed bevallen. Join me!”


Tjarda
Senior 
consultant

“Ik werk hier al bijna 20 jaar en ik ben een echte expert geworden. Het is hier erg leuk. Voorlopig ga ik hier niet weg!”


Maurice
Senior Software Ontwikkelaar

“Ik ben nog steeds blij met mijn besluit om van gemeente naar Genetics over te stappen! Een gezellig team met een familiaire sfeer!”

Yvonne
Senior 
consultant

“Door de behulpzame collega’s en open cultuur werk ik hier altijd met een warm gevoel.”



Ben
Medewerker 
Helpdesk

Samen oplossingen creeëren

Denk jij in oplossingen in plaats van problemen? Daag jij jezelf elke dag uit om nét dat stapje extra te zetten? En inspireer jij anderen om hetzelfde te doen? Dan is Genetics de perfecte organisatie voor jou!

Continue persoonlijke begeleiding

Onze leidinggevenden zijn vanuit de werkvloer doorgegroeid. Je ziet hem/haar wekelijks en soms zelfs bijna dagelijks! Dit zorgt ervoor dat je altijd en rechtstreeks kunt communiceren met de leidinggevende maar ook wekelijks gecoacht wordt. De communicatielijnen zijn erg kort, je leert ook je collega's op kantoor kennen. 

Persoonlijke attenties

Je bent bij ons geen 'nummer'. We blijven persoonlijk betrokken als het gaat om verjaardagen, geboortes, trouwdagen etc. Een jubilea wordt gevierd. Bij goede kwaliteitsresultaten belonen wij jullie met koffie en gebak. En natuurlijk ontvangt iedere medewerker een kerstpakket!

We steunen persoonlijke ontwikkeling

Heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen en wil je meer leren? Dat kan bij ons! We bieden ieder jaar de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen. Jouw kennis is onze kennis!