kLANTENPORTAAl Helpdesksysteem

Financieel administratief medewerker

Visma iAsset en Genetics B.V. zoeken administratieve kanjer

Visma is een vooraanstaande Europese aanbieder van essentiële cloudsoftware voor bedrijven. Dagelijks ondersteunen we meer dan een miljoen klanten, zowel in de publieke als de private sector, bij het vereenvoudigen van hun bedrijfsprocessen.

Binnen Nederland werken iASSET en Genetics nauw samen om de lokale overheid te bedienen en hun administratieve procedures te optimaliseren. Om deze ambitieuze doelen te bereiken, zijn we op zoek naar versterking voor ons financiële team.
In deze rol krijg je een breed scala aan verantwoordelijkheden en volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Als jij iemand bent die graag initiatief neemt en processen wil verbeteren en als het je uitdagend lijkt om voor twee organisaties te werken, dan nodigen we je uit om te solliciteren via de onderstaande knop. We kijken uit naar jouw sollicitatie! 


Verantwoordelijkheden

Wat bieden wij

Wij vragen

Meer informatie of solliciteren?
Voor vragen over deze vacature of voor uw sollicitatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 036 – 54 00 850. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wat zeggen onze collega's?

“Ik heb de overstap gemaakt van gemeente naar Genetics en dat is me goed bevallen. Join me!”


Tjarda
Senior 
consultant

“Ik werk hier al bijna 20 jaar en ik ben een echte expert geworden. Het is hier erg leuk. Voorlopig ga ik hier niet weg!”


Maurice
Senior Software Ontwikkelaar

“Ik ben nog steeds blij met mijn besluit om van gemeente naar Genetics over te stappen! Een gezellig team met een familiaire sfeer!”

Yvonne
Senior 
consultant

“Door de behulpzame collega’s en open cultuur werk ik hier altijd met een warm gevoel.”



Ben
Medewerker 
Helpdesk

Samen oplossingen creeëren

Denk jij in oplossingen in plaats van problemen? Daag jij jezelf elke dag uit om nét dat stapje extra te zetten? En inspireer jij anderen om hetzelfde te doen? Dan is Genetics de perfecte organisatie voor jou!

Continue persoonlijke begeleiding

Onze leidinggevenden zijn vanuit de werkvloer doorgegroeid. Je ziet hem/haar wekelijks en soms zelfs bijna dagelijks! Dit zorgt ervoor dat je altijd en rechtstreeks kunt communiceren met de leidinggevende maar ook wekelijks gecoacht wordt. De communicatielijnen zijn erg kort, je leert ook je collega's op kantoor kennen. 

Persoonlijke attenties

Je bent bij ons geen 'nummer'. We blijven persoonlijk betrokken als het gaat om verjaardagen, geboortes, trouwdagen etc. Een jubilea wordt gevierd. Bij goede kwaliteitsresultaten belonen wij jullie met koffie en gebak. En natuurlijk ontvangt iedere medewerker een kerstpakket!

We steunen persoonlijke ontwikkeling

Heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen en wil je meer leren? Dat kan bij ons! We bieden ieder jaar de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen. Jouw kennis is onze kennis!