kLANTENPORTAAl Helpdesksysteem

Partners

Genetics gaat een strategische samenwerking met Business Partners niet uit de weg. Voorwaarde is dat dit een duidelijke meerwaarde biedt voor zowel de klant als de beide partijen. Samen met onze Business Partners ontwikkelen we producten en/of diensten en kiezen we een gezamenlijke marktbenadering. 

Een dergelijke samenwerking is niet exclusief. Als de strategische samenwerking niet in de gevraagde producten en/of diensten kan voorzien wordt bij de uitvoering van de opdrachten op projectbasis samengewerkt met diverse Business Partners. 

Naast de samenwerking met Business Partners is Genetics voor diverse hard- en software producten Value Added Reseller. Ook voor de ontwikkeling van software heeft Genetics een aantal Technology partners. Samen met deze partners onderzoeken wij de mogelijkheden.

Netrom biedt hoogwaardige dienstverlening in applicatiebouw, Quality Assurance en maintenance. 
Al 20 jaar werken zij samen met toonaangevende opdrachtgevers in verschillende branches in co-creatie. Hierdoor bieden zij een enorme knowledge base en best practices in softwareontwikkeling. Netrom onderscheidt zich door een transparant ontwikkelproces, kwalitatief sterke producten en een zeer hoge klanttevredenheid. Met de 20 jaar ervaring en deskundige developers zijn ze d├ę partij voor nearshore softwareontwikkeling.

IceLake Capital investeert in winstgevende bedrijven met een sterke marktpositie die kunnen profiteren van hun ondersteuning bij het uitvoeren van groeistrategie├źn, zoals buy & builds. 
IceLake is opgericht door ervaren professionals en ondernemers die ruime ervaring hebben met het bouwen en laten groeien van bedrijven. De ambitie is om small-cap bedrijven uit te bouwen tot de mid-cap leiders.

Al meer dan 15 jaar is Genetics ISV gecertificeerde solution partner van Microsoft, maar nu is Genetics zelfs benoemd tot Microsoft Gold Certified Partner. Met de Gold certificering biedt Genetics haar klanten aantoonbaar kwaliteitsgaranties voor Microsoft Cloud oplossingen en ondersteuning. Genetics gebruikt verschillende platformen voor de ontwikkeling van haar oplossingen, zoals Visual Studio, MSSQL en Silverlight. Daarnaast worden er producten ingezet zoals SharePoint en Office365, waardoor gebruikers worden voorzien van rijke klant- en medewerkersportalen en kantoorautomatisering. De hosting van onze Cloud-SAAS oplossingen vinden plaats op servers welke vaak gevirtualiseerd zijn op HyperV van Microsoft.

Al begin jaren 90 zijn wij de samenwerking aangegaan met Oracle. Al onze producten draaien vanzelfsprekend moeiteloos onder de meest recente versies van Oracle database. Sinds het begin van ons bestaan heeft Genetics vele overheidsinstellingen weten te overtuigen van de kracht en de betrouwbaarheid van Oracle database. Daarnaast werkt Genetics nauw samen met Oracle gespecialiseerde experts om optimaal gebruik te maken van de schaalbaarheid en de robuustheid van Oracle databases.

Genetics heeft in een convenant met VNG Realisatie (voorheen KING) vastgelegd zich te conformeren aan de open standaarden zoals binnen het NUP geformuleerd.

Genetics draagt een warm hart toe aan open source ontwikkelingen, in het bijzonder bij de overheid. Zo worden PostgreSQL database en PostGis door Genetics volledig ondersteund.