kLANTENPORTAAl Helpdesksysteem

Tenderschrijver (Hybride) 32 - 40 uur

Genetics is een dynamische organisatie die ICT-totaaloplossingen en diensten aan de overheid biedt. Wij variëren van het leveren en implementeren van standaard- en maatwerksoftware tot het opleiden en ondersteunen van gebruikers. Ons team van ervaren informatici en vakspecialisten is gespecialiseerd in het domein van Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VT&H).

Functieomschrijving

Ben jij nieuwsgierig en ambitieus? Vind je het leuk je te verdiepen in nieuwe onderwerpen en kun je de verkregen informatie begrijpelijk en helder op papier zetten? Als Tenderschrijver bij Genetics krijg je de unieke kans om samen met overheden, aan de mooiste en meest uiteenlopende opdrachten te werken door heel Nederland. Je voornaamste werkzaamheden omvatten het schrijven van aanbestedingsdocumenten en het helpen bij het samenstellen van projectteams voor het uitvoeren van de opdracht. Je monitort TenderNed en andere platforms (zoals Mercell) voor het beoordelen van relevante tenders. Je komt terecht in een prettige, familiale werkomgeving waar een platte organisatiestructuur de norm is.

Collega's vinden het bij Genetics erg fijn om te werken in een kleinschalige-organisatie met een open cultuur, een gezellig team en ruimte om jezelf te ontwikkelen! Spreekt dit je aan en houdt je er van om hybride te werken waarbij je deels bij ons op kantoor in Almere bent en deels thuis werkt? Solliciteer dan direct! 

Extra voordelen om te werken bij Genetics 

Wij vragen
- Een proactieve houding en een natuurlijke affiniteit met het schrijven en beoordelen van aanbestedingsdocumenten.
- Iemand die sterk is in schriftelijke communicatie in het Nederlands en nieuwe materie snel eigen maakt.
- Ervaring met overheid is een pre.
- Ervaring in diverse tendersystemen is een pre.
- Ervaring met zaaksystemen of software op het gebied van vergunningverlenging, toezicht en handhaving is een pre.
- Technische expertise is hierbij niet nodig.

Meer informatie of solliciteren?Voor vragen over deze vacature kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 036 – 54 00 850. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer direct

Wat zeggen onze collega's?

“Ik heb de overstap gemaakt van gemeente naar Genetics en dat is me goed bevallen. Join me!”


Tjarda
Senior 
consultant

“Ik werk hier al bijna 20 jaar en ik ben een echte expert geworden. Het is hier erg leuk. Voorlopig ga ik hier niet weg!”


Maurice
Senior Software Ontwikkelaar

“Ik ben nog steeds blij met mijn besluit om van gemeente naar Genetics over te stappen! Een gezellig team met een familiaire sfeer!”

Yvonne
Senior 
consultant

“Door de behulpzame collega’s en open cultuur werk ik hier altijd met een warm gevoel.”Ben
Medewerker 
Helpdesk

Samen oplossingen creeëren

Denk jij in oplossingen in plaats van problemen? Daag jij jezelf elke dag uit om nét dat stapje extra te zetten? En inspireer jij anderen om hetzelfde te doen? Dan is Genetics de perfecte organisatie voor jou!

Continue persoonlijke begeleiding

Onze leidinggevenden zijn vanuit de werkvloer doorgegroeid. Je ziet hem/haar wekelijks en soms zelfs bijna dagelijks! Dit zorgt ervoor dat je altijd en rechtstreeks kunt communiceren met de leidinggevende maar ook wekelijks gecoacht wordt. De communicatielijnen zijn erg kort, je leert ook je collega's op kantoor kennen. 

Persoonlijke attenties

Je bent bij ons geen 'nummer'. We blijven persoonlijk betrokken als het gaat om verjaardagen, geboortes, trouwdagen etc. Een jubilea wordt gevierd. Bij goede kwaliteitsresultaten belonen wij jullie met koffie en gebak. En natuurlijk ontvangt iedere medewerker een kerstpakket!

We steunen persoonlijke ontwikkeling

Heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen en wil je meer leren? Dat kan bij ons! We bieden ieder jaar de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen. Jouw kennis is onze kennis!