Technisch consultant

Functie omschrijving
Als Technische Consultant ga je ondersteuning bieden bij installaties en inrichtingen van de applicatie. Jij bent degene die gaat bijdragen aan het bijhouden van de testomgeving, het leveren van productontwikkeling en het ondersteunen van de supportafdeling bij complexe klantvragen. Daarnaast ga je koppelingen configureren en testen. Je zal eerst leren hoe de software in elkaar zit en wat je er allemaal precies mee kan. Daarna zal je gekoppeld worden aan een ervaren Technisch Consultant en on the job gaan meedraaien en leren. De werkzaamheden worden hoofdzakelijk uitgevoerd op ons kantoor in Almere, maar in enkele gevallen ook op locatie bij de klant in Nederland.

Functie-eisen

  • Opleiding: Wij zoeken kandidaten met een afgeronde opleiding op zowel WO-niveau, Hbo-niveau als MBO-niveau.
  • Ervaring: je hebt bij voorkeur ervaring in de omgang met overheidsinstanties en het domein VT&H. Verder vragen we ervaring in presenteren, planningen maken en projectmanagement en programmeren.
  • Ambitieuze starters met voldoende kennis en kunde worden zeker ook uitgenodigd om te solliciteren.
  • Vaardigheden: je hebt een sterk analytisch denkvermogen, beschikt over goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk). Je bent zeer klantgericht, commercieel ingesteld en je bent een sterke persoonlijkheid. Je hebt affiniteit met IT en je bent leergierig.

Wij bieden

  • Een prettige informele werksfeer binnen een gezellig team wat vol zit met ervaring.
  • Veel verantwoordelijkheid
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden


Meer informatie of solliciteren?
Voor vragen over deze vacature kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 036 – 54 00 850. Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld