Helpdeskmedewerker / supportmedewerker ICT

Functie omschrijving
Wij zijn op zoek naar een communicatief sterke supportmedewerker met verstand van zaaksystemen. Je werkt in een klein team met veel verantwoordelijkheden en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Met je kennis van het systeem en zaakgericht werken fungeer je als de vraagbaak voor zakelijke klanten die gebruik maken van onze oplossingen. Deze klanten benaderen jou per telefoon of e-mail met technische vraagstukken waarbij je moet schakelen tussen meerdere partijen. Jij bent verantwoordelijk voor de afhandeling van deze problemen, incidenten of serviceverzoeken (1e en 2e lijns). Je zorgt voor een adequate en indien nodig creatieve oplossing en beheert en onderhoud de systeemdocumentatie. Daarnaast bewaak je de juiste toepassing van gebruikersprocedures en de dagelijkse back-up procedure. Je evalueert nieuwe versies en applicaties. Je signaleert trends en hebt het vermogen om, over incidenten heen, op actieve wijze structurele verbeteringsmogelijkheden te onderkennen en daar verbetervoorstellen voor te doen. Je ondersteunt de leiding bij het uitdragen van de visie en het beleid van de organisatie naar collega’s en externe partijen. Je hebt nauw contact met het developmentteam over softwarereleases en bugs en communiceert hierover met de klanten.

Functie eisen

  • Opleiding: Wij zoeken kandidaten met een afgeronde opleiding op zowel WO-niveau, Hbo-niveau als MBO-niveau, bijvoorbeeld in de richting Informatica of gerelateerd.
  • Ervaring: je hebt bij voorkeur ervaring in de omgang met overheidsinstanties en het domein VT&H. Verder vragen we ervaring in telefonisch instructies geven en ervaring met conversie- en migratietrajecten van databases (Postgre, SQL, Oracle).
  • Vaardigheden: je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk). Je bent zeer klantgericht en je hebt een probleemoplossend vermogen. Je hebt affiniteit met Software en je bent leergierig.
  • Kennis en ervaring met Windows Server 2008 en 2012, Active Directory, Hyper-V en Remote Desktop Services.

Wij bieden

  • Een prettige informele werksfeer binnen een gezellig team wat vol zit met ervaring.
  • Veel verantwoordelijkheid
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Marktconform salaris

Meer informatie of solliciteren?

Bij Genetics ontwikkelen we totaaloplossingen voor de overheid in het domein vergunningverlening, toezicht en handhaving. Dit doen we o.a. door ons te richten op gebruikersgemak, transparantie, standaardisatie en harmonisatie zodat VT&H taken efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Samen met ruim 25 medewerkers zorgen we ervoor dat we altijd een stapje voor zijn met de nieuwste ontwikkelingen en dat we de overheid van dienst zijn met de beste technologie.

Voor vragen over deze vacature kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 036 – 54 00 850. Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld