Consultant

Functie omschrijving

Als Consultant adviseer en begeleid je onze klanten op projectmatige basis bij alle onderdelen van de implementatie van onze oplossingen. Je adviseert over de inrichting van de applicaties (zodat ze goed aansluiten op bedrijfsprocessen) en de wijze van implementeren. Je werkt aan verbetertrajecten, test en configureert koppelingen en werkt zelf aan het implementeren van nieuwe software bij de klanten. Je beschrijft werkprocessen en richt applicaties in, je doet aan projectmanagement en je verzorgt cursussen. Je ondersteunt de supportafdeling bij complexe klantvragen. Je zal eerst leren hoe de software in elkaar zit en wat je er allemaal precies mee kan. Daarna zal je gekoppeld worden aan een ervaren Consultant en on the job gaan meedraaien en leren. De werkzaamheden worden hoofdzakelijk uitgevoerd op ons kantoor in Almere, maar in enkele gevallen ook op locatie bij de klant in Nederland.

Functie-eisen

  • Opleiding: Wij zoeken kandidaten met een relevante afgeronde opleiding op zowel WO-niveau, Hbo-niveau als MBO-niveau.
  • Ervaring: Momenteel hebben wij behoefte aan software consultants met aantoonbare skills. Zowel starters als ervaren consultants. Je hebt bij voorkeur ervaring in de omgang met overheidsinstanties en het domein VT&H. Verder vragen we ervaring in presenteren, planningen maken, projectmanagement en in het implementeren van Cloud-oplossingen. Gebruikte talen hierbij zijn o.a. C++, Silverlight en HTML 5.
  • Vaardigheden: je hebt een sterk analytisch denkvermogen, beschikt over goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk). Je bent zeer klantgericht, commercieel ingesteld en hebt overtuigingskracht. Je werkt graag in een team en je bent een sterke persoonlijkheid. Je neemt de ruimte om zelf oplossingen te bedenken en bent proactief.
  • Je hebt affiniteit met IT en je bent leergierig.
  • Ervaring of affiniteit met het verlenen van milieu-, omgeving- en bouwvergunningen en/of in de uitvoering van handhavingstaken op milieu- en bouwgebied
  • Kennis van en interesse in relevant wet- en regelgeving in dit vakgebied (wabo/APV/Drank &horeca)

Wij bieden

  • Een prettige informele werksfeer binnen een gezellig team wat vol zit met ervaring.
  • Veel verantwoordelijkheid
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Meer informatie of solliciteren?
Voor vragen over deze vacature kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 036 – 54 00 850. Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld