Starters en afstudeerders ICT-sector

Starters en afstudeerders ICT-sector gezocht met uitzicht op baan!
Nog tijdens je opleiding of als starter een vliegende start maken met je carrière? Bij Genetics hebben we diverse uitdagende afstudeerprojecten. Iedere student of starter wordt begeleid door ervaren professionals en krijgt de kans om hier te starten met een baan. Regelmatig zijn wij op zoek naar afstudeerders en starters in de richtingen bedrijfskunde, informatica en marketing. Heb je zelf een vernieuwend en enthousiast idee voor je afstuderen? Wij zien je voorstel graag tegemoet.

Organisatie
Kennisleverancier Genetics biedt sinds 1993 ICT-totaaloplossingen en diensten aan de overheid. Deze oplossingen en diensten variëren van het leveren en implementeren van standaard- en maatwerksoftware tot het opleiden en ondersteunen van de gebruikers. Met een team van ervaren informatici en vakspecialisten richt Genetics zich vooral op het domein Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VT&H). 

Afstudeeronderzoeken
Bij Genetics heb je de mogelijkheid om verschillende onderzoeken te doen, zoals:

Economie/bedrijfskunde: Informatica (ontwikkelen): Informatica (beheer): Marketing
- Automatisering - Procesonderzoeken - Infrastructuur - Haalbaarheidsonderzoeken
- Testen - Marktonderzoeken - Beveiliging - Marktverkenning
- Automatisch testen op veiligheid - Strategisch - Vlan  
- Whatsapp - Projectmanagement - DMS  
- Tijdschrijven - Scrumwise werken - Helpdesk opzetten  
 - GIS      
 - Workflow      
 - Business module      


Functie omschrijving
Naast het (afstudeer)onderzoek leiden we je intern op tot Technisch consultant of Business Consultant:

Technisch Consultant
Als Technische Consultant ga je ondersteuning bieden bij installaties en inrichtingen van de applicatie. Jij bent degene die gaat bijdragen aan het bijhouden van de testomgeving, het leveren van productontwikkeling en het ondersteunen van de supportafdeling bij complexe klantvragen. Daarnaast ga je koppelingen configureren en testen.

Business Consultant
Als business consultant werk je binnen een projectteam dat zich voor de klant inzet.
Je begeleid de klant bij het invoeren van het systeem. Je inventariseert en analyseert de informatiebehoefte en systeemvereisten van de klant en leert dit te vertalen naar de applicatie. Je bedenkt een plan van aanpak, programmeert, test, levert op en implementeert. Je verzorgt tevens opleidingen voor gebruikers. 

Allereerst leren we je hoe de software in elkaar zit en wat je er allemaal precies mee kan. Daarna zal je gekoppeld worden aan een ervaren Technisch, of Business Consultant en on the job gaan meedraaien en leren.

Functie-eisen

  • Opleiding: Wij zoeken starters of afstudeerders van opleidingen als (technische) informatica, hogere informatica, bedrijfskunde, commerciële economie, accountancy, bestuurskunde, kunstmatige intelligentie, engineering, business consultancy, aardwetenschappen, geologie of een andere opleiding op dit gebied. Zowel op mbo, hbo of wetenschappelijk niveau.
  • Ervaring: je hebt bij voorkeur ervaring in de omgang met overheidsinstanties en het domein VT&H. Verder vragen we ervaring in presenteren, planningen maken en projectmanagement en bij voorkeur programmeren.
  • Ambitieuze starters met voldoende kennis en kunde worden zeker uitgenodigd om te solliciteren.
  • Vaardigheden: je hebt een sterk analytisch denkvermogen, beschikt over goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk). Je bent zeer klantgericht, commercieel ingesteld en je bent een sterke persoonlijkheid. Je hebt affiniteit met IT en je bent leergierig.

Wij bieden

  • Kans op een baan!
  • Een prettige informele werksfeer
  • Veel verantwoordelijkheid
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden


Meer informatie of solliciteren?
Voor vragen over deze vacature kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 036 – 54 00 850. Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld