Stagiaire Marketing en Communicatie

Als stagiaire Marketing en Communicatie verzorg je alle interne en externe communicatie: o.a. (pers)voorlichting, organisatie van de Gebruikersdag en ontwikkelen en uitvoeren van het marketing- en communicatieplan. Je bent samen met de Office manager verantwoordelijk voor alle online activiteiten: o.a. beheren en doorontwikkelen van de website, beheren van social media en alle andere online communicatie en marketing activiteiten. Genetics biedt een dynamische stageplek aan, die vooral praktijkgericht is en veel ruimte biedt voor eigen initiatieven en creativiteit.

Je geeft ondersteuning aan de werkzaamheden van de Office Manager. Je schrijft en publiceert content op de verschillende websites, je verstuurt nieuwsbrieven en zet social media in. Je combineert de lopende online communicatie-activiteiten met het mee opzetten en uitvoeren van online projecten, zoals Facebook acties, promotie van de Gebruikersdag en meewerken aan de verbetering van onze website. Door de uiteenlopende werkzaamheden biedt deze stage erg veel afwisseling en de kans om meer te leren over online communicatie en -marketing en webredactie binnen de ICT sector.


Functie eisen

 

Wij zoeken iemand die:
- zelfstandig, enthousiast en creatief is
- een relevante MBO-opleiding of HBO-opleiding volgt
- goed en foutloos Nederlands kan schrijven
- ervaring heeft met Microsoft Office en kennis heeft van Photoshop
- zijn of haar weg kent op social media zoals Linkedin, Facebook en Twitter
- belangstelling heeft voor ICT en overheid
- een flexibele en initiatiefrijke 'handen uit de mouwen'-houding heeft
- goed kan plannen en overzicht kan houden

Wij bieden
- een afwisselende stage in een groeiend bedrijf waar je veel kan leren
- de mogelijkheid tot opereren binnen een innovatieve en dynamische omgeving
- een klein en informeel team waar veel ruimte is voor eigen initiatief en creatieve en/of vernieuwende ideeën

Meer informatie of solliciteren?

Voor vragen over deze vacature kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 036 – 54 00 850. Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld