Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Meer informatie hierover is te vinden in onze Privacy Policy Toon Privacy Policy

Akkoord Niet akkoord

Business consultant

Business consultant ICT, hybride, 32-40 uur

Functieomschrijving
Als business consultant werk je binnen een projectteam dat zich voor de klant inzet. Vanaf de beginfase ben je betrokken bij de implementatie van onze software. Je begeleid de klant bij het invoeren van het systeem. Je houdt je bezig met het achterhalen van de specifieke klantvraag en je inventariseert, analyseert en documenteert de processen van onze klanten. Samen met de klant zorg je voor aansluiting tussen haar processen en onze PowerBrowser software. Ontwikkelingen en behoeftes op de markt houdt je nauwlettend in de gaten en vertaalt deze naar mogelijkheden in onze software en naar mogelijke verbeteringen voor klanten. Je inventariseert en analyseert de informatiebehoefte en systeemvereisten van de klant en weet dit te vertalen naar de applicatie. Je bedenkt een plan van aanpak, test, levert op en implementeert. Je verzorgt tevens opleidingen voor gebruikers. Je houdt je daarnaast bezig met tweedelijns helpdesk vragen van de klanten. De werkzaamheden worden uitgevoerd zowel op ons kantoor in Almere, als op locatie bij de klant in Nederland.

Extra voordelen om te werken bij Genetics 

Lees meer...

UI/UX designer of ontwerper

UI/UX designer of ontwerper, hybride,  36 - 40 uur

Ga jij het maken als UI/ UX designer?   
Ontwerp interessante digitale producten en diensten voor onder andere medewerkers van grote organisaties en overheden!

Wil je werken met de nieuwste tools en technologie in een klein leuk team? Wil jij ook graag professioneel met complexe applicaties en apps werken, onder andere voor medewerkers van overheden? Dat is waar Genetics jou hulp nodig heeft. We zoeken iemand die de beste technische oplossingen maakt en die zijn kennis wilt delen met onze organisatie en toekomstige collega’s.   

Over Genetics
PowerBrowser is ons eigen ontwikkelde project registratie systeem (zaaksysteem) voor Vergunningverleners, Toezichthouders en Handhavers binnen de overheid. Daarnaast hebben we een mobiele app op Android en iOS. PowerBrowser is een ERP systeem met een geïntegreerde zaak-specialiteit op basis van .Net, HTML5 en o.a. Microsoft Sharepoint. Met behulp van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van Angular 4 willen wij met onze web-based applicatie graag het verschil gaan maken. 

Functie omschrijving 
Je werkt in een klein team en bent betrokken in het gehele ontwikkeltraject; van het eerste prototype, functionele en technische ontwerp, bouw tot en met support. Je schuwt niet om regelmatig contact te hebben met eindklanten voor afstemming van eisen en wensen. Je stelt de juiste vragen om deze diensten optimaal te kunnen inrichten. Je doet user research, maakt ontwerpen en prototypes en test die met gebruikers. Je weet door middel van kwalitatief en kwantitatief onderzoek de wensen van gebruikers te bepalen en om te zetten in prototypes en pixel perfect UI. Je neemt de creatieve verantwoordelijkheid in projecten en betrekt klanten en collega’s in je ontwerpproces en presenteert je ontwerpen duidelijk en enthousiast. Zo zorg je voor een effectieve samenwerking in multidisciplinaire teams.   

Wat ga je doen?
 - Actief meewerken aan de ontwikkeling van functioneel ontwerp 
 - Software ontwikkelen 
 - Functioneel ontwerpen vertalen naar logische en consistente technische ontwerpen 
 - Test scripts maken en het beheren van de testprocedures 

Team
Je werkt deels op kantoor in Almere en deels vanuit huis. Hierbij maak je onderdeel uit van een multidisciplinair team Research & Development. De personeelssamenstelling van ons bedrijf is divers en de samenwerking warm. Samen fantastische producten en diensten maken, dat is de gezamenlijke drijfveer.‍ 

Fijne plek om te werken - Ons bedrijf gaat voor lange relaties en diepgang, dat zie je onder andere terug in de vele jaren dat mensen hier werkzaam zijn. Je leert zowel klant als collega’s goed kennen en je merkt: de onderlinge betrokkenheid is groot. Ze staan voor collegialiteit en de persoonlijke benadering die ze nastreven in hun werk.  

Persoonlijke ontwikkeling - Met behulp van je leidinggevende en HR werk je gestructureerd aan je persoonlijke ontwikkeldoelen. En je doet mee aan kennisdelingssessies. Ook krijg je de ruimte om je kennis over te brengen door middel van presentaties. Je begeleidt en inspireert junior collega’s en werkt met het team aan vernieuwing en verdieping van het vakgebied. 

Wat breng je mee?
 - Een technische afgeronde opleiding op WO-niveau of Hbo-niveau
 - Vanaf 2+ jaar werkervaring in interactie design / user experience design of visual design; 
 - Ervaring met het toepassen, opzetten of uitbreiden van design systemen. 
 - Een sterk portfolio waaruit blijkt dat je een scherp oog voor design hebt;
 - Je ademt Agile en bent goed bekend met alle aspecten van Scrum 
 - Je levert werk van hoge kwaliteit, presteert boven de verwachting van de klant 
 - Je bent in staat om creatief te denken en werken 
 - Je hebt perfecte analytische skills en houdt ervan om te werken in een team 

Wij bieden
 - Een prettige informele werksfeer (familaire cultuur!) binnen een leuk klein team wat vol zit met ervaring.
 - Veel verantwoordelijkheid.
 - Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 - Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie of solliciteren? 
Voor vragen over deze vacature kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 036 – 54 00 850. Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Lees meer...

Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant kiest voor efficiënt en veilig samenwerken met PowerBrowser! (3)

Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant kiest voor efficiënt en veilig samenwerken met PowerBrowser!

08-07-2022Op 4 juli nam Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant (ODZOB) ons VTH-systeem PowerBrowser in gebruik. Hét systeem voor Vergunningen, Toezicht en Handhaving welke is voorbereid op de Omgevingswet.

Met onze applicatie kunnen enkele gemeenten, de veiligheidsregio en de ODZOB efficiënt en veilig samenwerken. De mogelijkheid om gegevens uit te wisselen was een belangrijk punt van de aanbestedingsuitvraag. Voor effectieve VTH-processen moeten overheden immers goed met elkaar kunnen samenwerken. Komende periode wordt dit met een pilot getest.

Kwaliteitsmedewerker Omgevingsvergunningen Marc Weekers:
“Als het delen van informatie tijdens de pilot eenmaal goed loopt, rollen we het regionaal uit en dan komt dat de samenwerking tussen partners enorm ten goede. We willen er naartoe werken dat Powerbrowser regionaal inzicht biedt in wat er waar speelt.”

Ook adviseur Gert van Beek heeft positieve verwachtingen van ons zaaksysteem:
“Met PowerBrowser kunnen we waarschijnlijk beter samenwerken en zaken en documenten met elkaar delen omdat die op één plek staan. Elkaar bestanden sturen via WeTransfer of e-mail behoort dan tot het verleden; dat is ook niet echt veilig.”

Wij kijken terug op een fijne samenwerking met Team ICT van de ODZOB. Complimenten voor de wijze waarop deze klus is geklaard!

Wilt u meer weten over wat Genetics voor u kan betekenen op het gebied van VT&H (vergunningverlening, toezicht en handhaving) en de Omgevingswet? Neem dan een kijkje op onze website, bij oplossingen en diensten, of neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Lees meer...