kLANTENPORTAAl Helpdesksysteem

Sales medewerker ICT 32-40 uur, Almere, hybride

Help jij onze klanten bij de overheid een veilige en gezonde leefomgeving te creeëren middels onze softwareoplossingen?   

Als Sales Medewerker bij Genetics promoot en verkoop jij onze software en diensten aan potentiële klanten. Je speelt een cruciale rol in het uitbreiden van ons klantenbestand, het identificeren van nieuwe zakelijke kansen en het overtreffen van verkoopdoelstellingen. Ben jij gemotiveerd, klantgericht en gedij jij je goed in een verkoopgedreven omgeving? Dan biedt deze functie een mooie kans voor jou!   

Over Genetics 
Genetics bouwt software voor Vergunningverleners, Toezichthouders en Handhavers binnen de overheid. Daarnaast hebben we een mobiele app op Android en iOS. Naast het maken van de software helpen we onze klanten de software naar wens in te richten, te implementeren en te gebruiken middels opleidingen en ondersteuning. We onderhouden de software en blijven het ontwikkelen met de nieuwste technologieen.
Ons bedrijf kenmerkt zich door de prettige werksfeer in een familiaire cultuur. We hebben betrokken medewerkers die altijd voor elkaar klaarstaan en zijn trots op de producten en diensten die wij neerzetten. We vinden kennisdeling belangrijk, geven aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling en denken uiteraard ook aan de nodige ontspanning.     

Wat ga je doen?   
● Je bouwt langdurige relaties op met bestaande en nieuwe klanten. Je brengt de bedrijfs- en productvisie enthousiast over en bevordert daarmee de vraag naar innovatieve modules. 
● Je ontdekt voordurend nieuwe kansen, die je vertaalt naar commerciële voorstellen. 
● Je blijft op de hoogte van trends in de branche en productkennis. 
● Als het op afspraken maken neerkomt ben jij daarin proactief. Welke afspraken telefonisch, op locatie of digitaal plaatsvinden beslis jij zelf. 
● Je werkt mee aan kwartaal- en jaardoelen en aan de commerciële begroting. 
● Het streven naar de hoogste haalbare klanttevredenheid zit in je DNA. Samen met collega’s werk je voortdurend aan verbeteringen. 
● Jij bent verantwoordelijk voor het efficiënt  afhandelen van het offertetraject. 
● Je werkt nauwkeurig gegevens bij van verkoopactiviteiten en klantinteracties in ons systeem. 
● Binnen onze verkoop- en marketinginitiatieven speel jij een actieve rol als het gaat om ondersteunen daarvan. 
● Je verschaft productkennis en -informatie aan klanten en organiseert bijvoorbeeld webinars of verkooppresentaties. 
● De commerciële aspecten binnen aanbestedingen pak jij aan. Dit doe je samen met een team onder begeleiding van een ervaren contractmanager.   

Wij bieden 
● 27 vakantiedagen met mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen. 
● Keuze om parttime of fulltime te werken.
● Hybride werken inclusief thuiswerkvergoeding.
● Vergoeding woon-werkverkeer.
● Uitzicht op een vast contract.
● We bieden de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen.
● Je krijgt naast het ontwikkelen ook wekelijks de tijd om onderzoek te doen naar nieuwe technieken.
● Een stabiele en veilige werkplek.
●  Gebruik van laptop en mobiel.
●  Tegemoetkoming in de individuele pensioenregeling.
●  Een goed inwerktraject met de juiste begeleiding.
●  Actieve feestcommissie met regelmatig leuke activiteiten (kerstborrel, BBQ, game avond, etc.)  

Wat wij van je vragen 
● Je kunt communicatief makkelijk schakelen op diverse niveaus. Zowel schriftelijk als mondeling ben je sterk. 
● Je weet evenwicht te brengen tussen de belangen van de klant en die van Genetics. 
● Je bent nieuwsgierig en vraagt door. Verkoopsignalen herken je, en je bent gepassioneerd over je aanbod. Je weet mensen te overtuigen en het juiste moment in te schatten om door te pakken naar een deal. 
● Als teamspeler ben je behulpzaam en betrokken bij de organisatie en je collega’s. De feedback die je krijgt weet je te waarderen en je gebruikt het om te ontwikkelen, zowel jij als de organisatie. Alleen ga je sneller, maar samen komen we verder. 
● Je vindt het belangrijk met een respect een maatschappelijke bijdrage te leveren. 
● Minstens 32 uur beschikbaarheid     

Sluit jouw kennis en ervaring nog niet aan op deze vacature? Maar heb je wel een opleiding afgerond die binnen deze branche past op HBO niveau, heb je het denk- en werkniveau van iemand die van aanpakken weet en ben je ook nog eens leergierig en energiek? Ook dan ben je van harte welkom om op de functie te solliciteren. Wij begeleiden je graag verder waar nodig in je ontwikkeling. 

Meer informatie of solliciteren? Voor vragen over deze vacature kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 036 – 54 00 850. Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Wat zeggen onze collega's?

“Ik heb de overstap gemaakt van gemeente naar Genetics en dat is me goed bevallen. Join me!”

Tjarda
Senior 
consultant

“Ik werk hier al bijna 20 jaar en ik ben een echte expert geworden. Het is hier erg leuk. Voorlopig ga ik hier niet weg!”

Maurice
Senior Software Ontwikkelaar

“Ik ben nog steeds blij met mijn besluit om van gemeente naar Genetics over te stappen! Een gezellig team met een familiaire sfeer!”

Yvonne
Senior 
consultant

“Door de behulpzame collega’s en open cultuur werk ik hier altijd met een warm gevoel.”


Ben
Medewerker 
Helpdesk

Samen oplossingen creeëren

Denk jij in oplossingen in plaats van problemen? Daag jij jezelf elke dag uit om nét dat stapje extra te zetten? En inspireer jij anderen om hetzelfde te doen? Dan is Genetics de perfecte organisatie voor jou!

Continue persoonlijke begeleiding

Onze leidinggevenden zijn vanuit de werkvloer doorgegroeid. Je ziet hem/haar wekelijks en soms zelfs bijna dagelijks! Dit zorgt ervoor dat je altijd en rechtstreeks kunt communiceren met de leidinggevende maar ook wekelijks gecoacht wordt. De communicatielijnen zijn erg kort, je leert ook je collega's op kantoor kennen. 

Persoonlijke attenties

Je bent bij ons geen 'nummer'. We blijven persoonlijk betrokken als het gaat om verjaardagen, geboortes, trouwdagen etc. Een jubilea wordt gevierd. Bij goede kwaliteitsresultaten belonen wij jullie met koffie en gebak. En natuurlijk ontvangt iedere medewerker een kerstpakket!

We steunen persoonlijke ontwikkeling

Heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen en wil je meer leren? Dat kan bij ons! We bieden ieder jaar de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen. Jouw kennis is onze kennis!