kLANTENPORTAAl Helpdesksysteem

Technisch IT consultant

Voor onze oplossing PowerBrowser zijn wij per direct op zoek naar een technisch consultant. PowerBrowser is onze eigen in-house ontwikkelde SaaS oplossing voor het vastleggen van alles omtrent vergunningen voor Vergunningverleners, Toezichthouders en Handhavers binnen de overheid. Daarnaast hebben we een mobiele app beschikbaar voor Android en iOS en diverse andere kleinere SaaS applicaties. PowerBrowser is in de basis een ERP systeem met geïntegreerd proces management en documenten-opslag functionaliteiten. Collega's vinden het bij Genetics erg fijn om te werken in een kleinschalige-organisatie met een open cultuur, een gezellig team en ruimte om jezelf te ontwikkelen! Spreekt dit je aan en houdt je er van om hybride te werken waarbij je deels bij ons op kantoor in Almere bent en deels thuis werkt? Solliciteer dan direct!  

Functieomschrijving
Als technisch consultant houdt je je bezig met verschillende uitdagende projecten. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten en uitvoeren van migraties van gegevens van externe systemen naar PowerBrowser toe. Ook adviseer je organisaties over de mogelijkheden van het systeem waarbij vaak veel aandacht is voor het leggen van integraties met andere systemen binnen overheidsinstanties. Verder help je bij het inrichten en configureren van de applicaties om het precies aan te laten sluiten op de wensen van de klant en ondersteun je onze supportafdeling bij complexe klantvragen. Je zal als eerste leren hoe de software in elkaar zit en wat allemaal mogelijk is. Daarna zal je gekoppeld worden aan een ervaren technisch consultant en on the job meedraaien waarbij we verbetervoorstellen hoe processen beter opgezet kunnen worden erg waarderen.

Functie-eisen
- Opleiding: Wij zoeken kandidaten met een opleiding in de richting van bedrijfskunde, business IT en management of iets in deze richting
- Ervaring: Je hebt bij voorkeur ervaring in de omgang met overheidsorganisaties en kennis van het VTH (vergunningverlening, toezicht & handhaving) domein.
- Kennis: Schrijven van database queries  en het opstellen van scripts, basiskennis van (REST)API's, goed thuis in Microsoft Excel
- Vaardigheden: je hebt een sterk analytisch denkvermogen, beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (mondeling en schriftelijk). Je bent probleemoplossend ingesteld en wilt graag meedenken met de klant.

Wij bieden
- 27 vakantiedagen met mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen.
- Keuze om parttime of fulltime te werken.
- Hybride werken inclusief thuiswerkvergoeding.
- Vergoeding woon-werkverkeer.
- Uitzicht op een vast contract.
- We bieden de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen.
- Je krijgt naast het ontwikkelen ook wekelijks de tijd om onderzoek te doen naar nieuwe technieken.
- Een stabiele en veilige werkplek.
- Gebruik van laptop en mobiel.
- Tegemoetkoming in de individuele pensioenregeling.
- Een goed inwerktraject met de juiste begeleiding.
- Actieve feestcommissie met regelmatig leuke activiteiten (kerstborrel, BBQ, game avond, etc.)

Meer informatie of solliciteren? Voor vragen over deze vacature kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 036 – 54 00 850. Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wat zeggen onze collega's?

“Ik heb de overstap gemaakt van gemeente naar Genetics en dat is me goed bevallen. Join me!”


Tjarda
Senior 
consultant

“Ik werk hier al bijna 20 jaar en ik ben een echte expert geworden. Het is hier erg leuk. Voorlopig ga ik hier niet weg!”


Maurice
Senior Software Ontwikkelaar

“Ik ben nog steeds blij met mijn besluit om van gemeente naar Genetics over te stappen! Een gezellig team met een familiaire sfeer!”

Yvonne
Senior 
consultant

“Door de behulpzame collega’s en open cultuur werk ik hier altijd met een warm gevoel.”Ben
Medewerker 
Helpdesk

Samen oplossingen creeëren

Denk jij in oplossingen in plaats van problemen? Daag jij jezelf elke dag uit om nét dat stapje extra te zetten? En inspireer jij anderen om hetzelfde te doen? Dan is Genetics de perfecte organisatie voor jou!

Continue persoonlijke begeleiding

Onze leidinggevenden zijn vanuit de werkvloer doorgegroeid. Je ziet hem/haar wekelijks en soms zelfs bijna dagelijks! Dit zorgt ervoor dat je altijd en rechtstreeks kunt communiceren met de leidinggevende maar ook wekelijks gecoacht wordt. De communicatielijnen zijn erg kort, je leert ook je collega's op kantoor kennen. 

Persoonlijke attenties

Je bent bij ons geen 'nummer'. We blijven persoonlijk betrokken als het gaat om verjaardagen, geboortes, trouwdagen etc. Een jubilea wordt gevierd. Bij goede kwaliteitsresultaten belonen wij jullie met koffie en gebak. En natuurlijk ontvangt iedere medewerker een kerstpakket!

We steunen persoonlijke ontwikkeling

Heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen en wil je meer leren? Dat kan bij ons! We bieden ieder jaar de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen. Jouw kennis is onze kennis!