kLANTENPORTAAl Helpdesksysteem

Frontend ontwikkelaar

GA JIJ HET MAKEN ALS ANGULAR 4 EN FRONTEND ONTWIKKELAAR?
Wil je werken met de nieuwste tools en technologie in een klein leuk team? Wil jij ook graag professioneel met Angular werken maar krijg je daar nu nog niet (genoeg) de kans voor? Kent Angular 4 geen geheimen voor jou? We zoeken iemand die de beste technische oplossingen maakt en die zijn kennis wilt delen met onze organisatie en toekomstige collega’s. Collega's vinden het bij Genetics erg fijn om te werken in een open cultuur, een gezellig team en ruimte om je te ontwikkelen! Spreekt dit je aan en kan je voor 32 tot 40 uur hybride werken of volledig op afstand? Solliciteer dan direct!  

Over Genetics
PowerBrowser is ons eigen ontwikkelde project registratie systeem (zaaksysteem) voor Vergunningverleners, Toezichthouders en Handhavers binnen de overheid. Daarnaast hebben we een mobiele app op Android en iOS. PowerBrowser is een ERP systeem met een geïntegreerde zaak-specialiteit op basis van .Net, HTML5 en o.a. Microsoft Sharepoint. Met behulp van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van Angular 4 willen wij met onze web-based applicatie graag het verschil gaan maken.

Functieomschrijving

Je werkt in een klein team en bent betrokken in het gehele ontwikkeltraject; van het eerste prototype, functionele en technische ontwerp, bouw tot en met support. Je schuwt niet om regelmatig contact te hebben met eindklanten voor afstemming van eisen en wensen.

Wat ga je doen?

Actief meewerken aan de ontwikkeling van functioneel ontwerp.

- Software ontwikkelen.
- Functioneel ontwerpen vertalen naar logische en consistente technische ontwerpen.
- Test scripts maken en het beheren van de testprocedures.

Wat breng je mee?
- Een technische afgeronde opleiding op WO-niveau, Hbo-niveau of MBO niveau met aantoonbaar kennis of ervaring met frontend (angular) ontwikkelling.
- Professionele ervaring in de ICT.
- Je hebt bij voorkeur ervaring in de omgang met overheidsinstanties en het domein VT&H of zaak/projectsystemen.
- Ervaring en het begrijpen van Angular.
- Je ademt Agile en bent goed bekend met alle aspecten van Scrum.
- Je levert werk van hoge kwaliteit, presteert boven de verwachting van de klant.
- Je bent in staat om creatief te denken en werken.
- Je hebt perfecte analytische skills en houdt ervan om te werken in een team.

Wij bieden
- Een prettige informele werksfeer binnen een leuk klein team wat vol zit met ervaring.
- Veel verantwoordelijkheid.
- Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
- Hybride werken (of volledig op afstand)
- Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie of solliciteren? Voor vragen over deze vacature kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 036 – 54 00 850. Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.