kLANTENPORTAAl Helpdesksysteem

Commercieel medewerker binnendienst ICT 24 - 40 uur

Bij Genetics ontwikkelen we totaaloplossingen voor de overheid in het domein vergunningverlening, toezicht en handhaving. Dit doen we o.a. door ons te richten op gebruikersgemak, transparantie, standaardisatie en harmonisatie zodat VT&H taken efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Samen met ruim 25 medewerkers zorgen we ervoor dat we altijd een stapje voor zijn met de nieuwste ontwikkelingen en dat we de overheid van dienst zijn met de beste technologie.  Collega's vinden het bij Genetics erg fijn om te werken in een open cultuur, een gezellig team en ruimte om je te ontwikkelen! Spreekt dit je aan en kan je voor 24 tot 40 uur hybride werken? Solliciteer dan direct!  

Functieomschrijving 
Als Commercieel medewerker binnendienst behandel je offerte-aanvragen en biedt je ondersteuning bij de beantwoording van vragen over onze producten en diensten. Je voert alle bijbehorende commerciële, financiële en administratieve taken uit. Commercieel inzicht en affiniteit met IT is een pre. Naast de commerciële ondersteuning draag je zorg voor de interne processen/organisatie.   

Jouw werkzaamheden:
- De voornaamste taak is het ondersteunen en uitvoeren van verkoopwerkzaamheden (waaronder o.a. het opstellen van offertes, het verwerken van opdrachten en het bijhouden van het klantensysteem).
- Je bewaakt de planning en voortgang van ontvangen opdrachten.
- Je draagt zorg voor de Genetics urenverantwoording. 
- Je stelt rapportages op.
- Het organiseren en versturen van klant nieuwsbrieven

 Functie-eisen
Opleiding: Hbo-niveau of MBO-niveau.
Ervaring: je hebt bij voorkeur ervaring in de omgang met overheidsinstanties en het domein VT&H.
Vaardigheden: je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk). Je bent zeer klantgericht, commercieel ingesteld en je bent een sterke persoonlijkheid. Je hebt affiniteit met IT en je bent leergierig.
Eigenschappen: Een flexibele, nuchtere en vooral collegiale teamplayer. Je bent accuraat en zelfstandig.

Extra voordelen om te werken bij Genetics 
- Uitzicht op een vast contract.
- Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. We bieden ieder jaar de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen.
- Een stabiele en veilige werkplek (volgens de gestelde Corona maatregelingen).
- Eigen parkeerterrein.
- Hybride werken is mogelijk.
- Gebruik van laptop en mobiel.
- Een goed inwerktraject met de juiste begeleiding.
- Personeelsbijeenkomsten (kerstborrel, BBQ, etc.)
- Een hecht team met leuke en gemotiveerde collega’s waar je blij van wordt.
- Een afwisselende en zelfstandige functie binnen een financieel gezonde organisatie.
- Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
- Tegemoetkoming in de pensioen.

Meer informatie of solliciteren? Voor vragen over deze vacature kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 036 – 54 00 850. Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Wat zeggen onze collega's?

“Ik heb de overstap gemaakt van gemeente naar Genetics en dat is me goed bevallen. Join me!”

Tjarda
Senior 
consultant

“Ik werk hier al bijna 20 jaar en ik ben een echte expert geworden. Het is hier erg leuk. Voorlopig ga ik hier niet weg!”

Maurice
Senior Software Ontwikkelaar

“Ik ben nog steeds blij met mijn besluit om van gemeente naar Genetics over te stappen! Een gezellig team met een familiaire sfeer!”

Yvonne
Senior 
consultant

“Door de behulpzame collega’s en open cultuur werk ik hier altijd met een warm gevoel.”


Ben
Medewerker 
Helpdesk

Samen oplossingen creeëren

Denk jij in oplossingen in plaats van problemen? Daag jij jezelf elke dag uit om nét dat stapje extra te zetten? En inspireer jij anderen om hetzelfde te doen? Dan is Genetics de perfecte organisatie voor jou!

Continue persoonlijke begeleiding

Onze leidinggevenden zijn vanuit de werkvloer doorgegroeid. Je ziet hem/haar wekelijks en soms zelfs bijna dagelijks! Dit zorgt ervoor dat je altijd en rechtstreeks kunt communiceren met de leidinggevende maar ook wekelijks gecoacht wordt. De communicatielijnen zijn erg kort, je leert ook je collega's op kantoor kennen. 

Persoonlijke attenties

Je bent bij ons geen 'nummer'. We blijven persoonlijk betrokken als het gaat om verjaardagen, geboortes, trouwdagen etc. Een jubilea wordt gevierd. Bij goede kwaliteitsresultaten belonen wij jullie met koffie en gebak. En natuurlijk ontvangt iedere medewerker een kerstpakket!

We steunen persoonlijke ontwikkeling

Heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen en wil je meer leren? Dat kan bij ons! We bieden ieder jaar de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen. Jouw kennis is onze kennis!