kLANTENPORTAAl Helpdesksysteem

Finance Controller, 32-40 uur, Almere

Bij Genetics ontwikkelen we totaaloplossingen voor de overheid in het domein vergunningverlening, toezicht en handhaving. Dit doen we o.a. door ons te richten op gebruikersgemak, transparantie, standaardisatie en harmonisatie zodat VT&H taken efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Samen met ruim 25 medewerkers zorgen we ervoor dat we altijd een stapje voor zijn met de nieuwste ontwikkelingen en dat we de overheid van dienst zijn met de beste technologie. 

Wat ga je doen? 
Als Finance Controller ben je eindverantwoordelijk voor de financiële administratie, analyses en financiële managementrapportages en stuurinformatie. Daarbij werk je nauw samen met de (externe) financiële administratie en ondersteun je hen waar nodig, lever je de benodigde documentatie en hou je de follow-up goed in de gaten. 

Je houdt de vinger aan de pols bij het onderhouden en beoordelen van interne controles. Waar nodig herzie je bedrijfsprocessen en neem je jouw verantwoordelijkheid als het aankomt op de uitrol van nieuwe processen, de implementatie hiervan en de bijbehorende controles. Je streeft naar een continue verbetering van het financiële proces en updates en verbeteringen voor het boekhoudsysteem. Je rapporteert aan de Managing Director.

Genetics is onderdeel van Visma. Finance & Control is voor Visma erg belangrijk en in jouw functie maakt je daar deel van uit. Je werkt hierbij samen met diverse collega’s uit binnen- en buitenland. Denk hierbij aan onder meer, reporting, forecast en budget. Het ondersteunen van finance van collega bedrijven binnen Visma kan tot de mogelijkheden behoren.

Wat vragen wij van jou?
Naast het feit dat je een gezellige en leuke collega bent, ben je nauwkeurig, ambitieus, heb je een proactieve houding en kun je goed zelfstandig werken.
Je bent uitermate deskundig op het gebied van finance. In het kader van aanbestedingen, is het een pré als je ook juridisch onderlegd bent. 

Verder vragen wij:
- Afgeronde HBO opleiding in financiële richting
- Kennis van IFRS
- Ervaring in een soortgelijke functie
- Goede communicatieve vaardigheden
- Je beheert de Nederlandse en Engelse taal
- Minimaal 32 uur per week beschikbaar

Extra voordelen om te werken bij Genetics 
- Uitzicht op een vast contract.
- Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. We bieden ieder jaar de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen.
- Een stabiele en veilige werkplek (volgens de gestelde Corona maatregelingen).
- Eigen parkeerterrein.
- In deze Coronatijd is hybride werken mogelijk.
- Gebruik van laptop en mobiel.
- Een goed inwerktraject met de juiste begeleiding.
- Een jaarlijks (of soms meerdere) personeelsbijeenkomst (kerstborrel, BBQ, etc.)
- Een hecht team met leuke en gemotiveerde collega’s waar je blij van wordt.
- Een afwisselende en zelfstandige functie binnen een financieel gezonde organisatie.
- Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
- Tegemoetkoming in de pensioen.

Meer informatie of solliciteren? Voor vragen over deze vacature kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 036 – 54 00 850. Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Wat zeggen onze collega's?

“Ik heb de overstap gemaakt van gemeente naar Genetics en dat is me goed bevallen. Join me!”

Tjarda
Senior 
consultant

“Ik werk hier al bijna 20 jaar en ik ben een echte expert geworden. Het is hier erg leuk. Voorlopig ga ik hier niet weg!”

Maurice
Senior Software Ontwikkelaar

“Ik ben nog steeds blij met mijn besluit om van gemeente naar Genetics over te stappen! Een gezellig team met een familiaire sfeer!”

Yvonne
Senior 
consultant

“Door de behulpzame collega’s en open cultuur werk ik hier altijd met een warm gevoel.”


Ben
Medewerker 
Helpdesk

Samen oplossingen creeëren

Denk jij in oplossingen in plaats van problemen? Daag jij jezelf elke dag uit om nét dat stapje extra te zetten? En inspireer jij anderen om hetzelfde te doen? Dan is Genetics de perfecte organisatie voor jou!

Continue persoonlijke begeleiding

Onze leidinggevenden zijn vanuit de werkvloer doorgegroeid. Je ziet hem/haar wekelijks en soms zelfs bijna dagelijks! Dit zorgt ervoor dat je altijd en rechtstreeks kunt communiceren met de leidinggevende maar ook wekelijks gecoacht wordt. De communicatielijnen zijn erg kort, je leert ook je collega's op kantoor kennen. 

Persoonlijke attenties

Je bent bij ons geen 'nummer'. We blijven persoonlijk betrokken als het gaat om verjaardagen, geboortes, trouwdagen etc. Een jubilea wordt gevierd. Bij goede kwaliteitsresultaten belonen wij jullie met koffie en gebak. En natuurlijk ontvangt iedere medewerker een kerstpakket!

We steunen persoonlijke ontwikkeling

Heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen en wil je meer leren? Dat kan bij ons! We bieden ieder jaar de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen. Jouw kennis is onze kennis!