kLANTENPORTAAl Helpdesksysteem

Software tester zaaksystemen 24 - 40 uur

Bij Genetics ontwikkelen we totaaloplossingen voor de overheid in het domein vergunningverlening, toezicht en handhaving. Dit doen we o.a. door ons te richten op gebruikersgemak, transparantie, standaardisatie en harmonisatie zodat VT&H taken efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Samen met ruim 25 medewerkers zorgen we ervoor dat we altijd een stapje voor zijn met de nieuwste ontwikkelingen en dat we de overheid van dienst zijn met de beste technologie. Collega's vinden het bij Genetics erg fijn om te werken in een open cultuur, een gezellig team en ruimte om je te ontwikkelen! Spreekt dit je aan en kan je voor 24 tot 40 uur hybride werken of eventueel volledig op afstand? Solliciteer dan direct!  

Functieomschrijving
Als Software Tester zorg je voor professionele testen van onze applicaties. Je test onze applicaties op kwetsbaarheden, gebruiksgemak en op onbedoelde fouten.

Wij dagen je uit om het onbedoelde en ongewenste te vinden in de applicaties voor onze klanten van de Nederlandse overheid en daardoor te werken aan de verbetering van onze applicaties. Ons aanbod van testopdrachten is lekker gevarieerd bij verschillende overheidsorganisaties zoals gemeenten, provincies, Rijkswaterstaat en omgevingsdiensten. Door deze variatie van opdrachten blijf je jezelf constant ontwikkelen.

Je beoordeelt userstory’s op testbaarheid en ontwerpt testscripts die bij deze userstory’s horen. Ook rapporteer je de testresultaten aan productowner en andere betrokkenen. Je doet verbetervoorstellen aan het ontwikkelteam en komt met oplossingen. Daar weet je jouw standpunten helder en overtuigend over te brengen. Dit betekent dat je behalve technisch, ook communicatief sterk bent.

Tevens ondersteun je de helpdesk. Je zet jouw kennis in om gebruikers te helpen bij het oplossen van hun ICT problemen. Gebruikers komen bij jou met hun vragen en jij ziet het vinden van een oplossing als een uitdaging. Jij zorgt ervoor dat de eindgebruikers weer snel verder kunnen met hun werk. Geen probleem is voor jou te moeilijk.

Eventueel kan je ingezet worden voor het geven van opleidingen. Zowel intern als extern als op locatie bij de klant.

Werkzaamheden
- Uitvoeren van softwaretesten
- Ontwerpen van testen / schrijven van testscripts
- Rapporteren van testresultaten
- Verbetervoorstellen doen en met oplossingen komen
- Helpdesk ondersteuning
- Geven van opleidingen
- Schrijven van handleidingen

Functie-eisen
- Opleiding: Wij zoeken kandidaten met een afgeronde opleiding op zowel WO-niveau, Hbo-niveau als MBO-niveau, bijvoorbeeld in de richting Informatica;
- Minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie inclusief ervaring met softwaretesten, het interpreteren van testrapporten en het doen van verbetervoorstellen;
- Je hebt enige ervaring met het ontwikkelen van software met AngularJS, HTML5, CSS3, Visual Studio, GIT, Team Foundation Server, Postgres, Oracle of SQL en typescript;
- Je hebt bij voorkeur ervaring in de omgang met overheidsinstanties en het domein VT&H;
- Het werken in een agile scrum omgeving is je niet vreemd;
- Vaardigheden: je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk). Je hebt een professionele beheersing van zowel Nederlandse als Engelse taal, in woord en geschrift;
- Je bent zeer klantgericht en in staat om complexe problemen om te zetten in werkbare oplossingen;
- Je hebt grote interesse voor software;
- Je hebt een sterk analytisch vermogen;
- Je wilt het constant verbeteren van middelen;
- Jij beschikt over ambitie en lef; je wilt jezelf continu (blijven) uitdagen;
- Jij bent in staat om risico's en passende niveaus van urgentie effectief te beoordelen en te communiceren (aan management- en technisch personeel);
- Je bent pragmatisch, klant- en oplossingsgericht;
- Je neemt ethische verantwoordelijk om te kunnen omgaan met de data waarmee je werkt.

Extra voordelen om te werken bij Genetics 
Uitzicht op een vast contract.
Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. We bieden ieder jaar de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen.
Een stabiele en veilige werkplek (volgens de gestelde Corona maatregelingen).
Eigen parkeerterrein.
Hybride werken (of volledig op afstand)
Gebruik van laptop en mobiel.


Een goed inwerktraject met de juiste begeleiding.
Een jaarlijks (of soms meerdere) personeelsbijeenkomst (kerstborrel, BBQ, etc.)
Een hecht team met leuke en gemotiveerde collega’s waar je blij van wordt.
Een afwisselende en zelfstandige functie binnen een financieel gezonde organisatie.
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Tegemoetkoming in de pensioen.

Meer informatie of solliciteren? Voor vragen over deze vacature kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 036 – 54 00 850. Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wat zeggen onze collega's?

“Ik heb de overstap gemaakt van gemeente naar Genetics en dat is me goed bevallen. Join me!”

Tjarda
Senior 
consultant

“Ik werk hier al bijna 20 jaar en ik ben een echte expert geworden. Het is hier erg leuk. Voorlopig ga ik hier niet weg!”

Maurice
Senior Software Ontwikkelaar

“Ik ben nog steeds blij met mijn besluit om van gemeente naar Genetics over te stappen! Een gezellig team met een familiaire sfeer!”

Yvonne
Senior 
consultant

“Door de behulpzame collega’s en open cultuur werk ik hier altijd met een warm gevoel.”


Ben
Medewerker 
Helpdesk

Samen oplossingen creeëren

Denk jij in oplossingen in plaats van problemen? Daag jij jezelf elke dag uit om nét dat stapje extra te zetten? En inspireer jij anderen om hetzelfde te doen? Dan is Genetics de perfecte organisatie voor jou!

Continue persoonlijke begeleiding

Onze leidinggevenden zijn vanuit de werkvloer doorgegroeid. Je ziet hem/haar wekelijks en soms zelfs bijna dagelijks! Dit zorgt ervoor dat je altijd en rechtstreeks kunt communiceren met de leidinggevende maar ook wekelijks gecoacht wordt. De communicatielijnen zijn erg kort, je leert ook je collega's op kantoor kennen. 

Persoonlijke attenties

Je bent bij ons geen 'nummer'. We blijven persoonlijk betrokken als het gaat om verjaardagen, geboortes, trouwdagen etc. Een jubilea wordt gevierd. Bij goede kwaliteitsresultaten belonen wij jullie met koffie en gebak. En natuurlijk ontvangt iedere medewerker een kerstpakket!

We steunen persoonlijke ontwikkeling

Heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen en wil je meer leren? Dat kan bij ons! We bieden ieder jaar de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen. Jouw kennis is onze kennis!