kLANTENPORTAAl Helpdesksysteem

Projectleider

Functieomschrijving vacature
Genetics biedt ICT-totaaloplossingen en diensten aan de overheid. Deze oplossingen en diensten variëren van het leveren en implementeren van standaard- en maatwerksoftware tot het opleiden en ondersteunen van de gebruikers. Met een team van ervaren informatici en vakspecialisten richt Genetics zich vooral op het domein Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VT&H).

Als projectleider help je mee aan een zo perfect mogelijke dienstverlening voor onze klanten binnen de overheid. Als projectleider vervul je diensten in Zaakgericht Werken, Data of RPA, maar je kan ook ingezet worden als consultant voor complexe adviestrajecten die voorafgaan aan implementatie trajecten. Met jouw ervaring help je overheidsorganisaties te digitaliseren en optimaliseren en je helpt mensen om te gaan met deze veranderingen. Je ziet kansen en je weet deze te vertalen naar opdrachten.

De rol van projectleider
Als projectleider bij Genetics in Almere ga je aan de slag voor enkele opdrachtgevers, waardoor elke dag er anders uit kan zien. Je voert opdrachten uit voor onze klanten binnen de overheid, zoals gemeenten, provincies, waterschappen regionale uitvoeringsdiensten en omgevingsdiensten. Je bent vrij om je opdrachten zelf vorm te geven en uit te voeren waarbij je altijd terug kunt vallen op een ervaren consultant binnen ons bedrijf. Hierbij zijn we vooral gericht op output (resultaat) en niet op input (uren).

Digitaal werken voelt voor jou als een tweede natuur. Daarmee breng jij op dit vlak geen doorsnee-oplossing, maar je komt met verfrissende ideeën die alle verwachtingen van de opdrachtgever overtreffen. Je hebt ervaring om op managementniveau relaties te onderhouden en je hebt kennis of ervaring van het werken met stuur- en projectgroepen. Daarnaast heb je interesse voor de inhoudelijke kant van projecten en je kunt het werk van collega’s beoordelen en de leden in je team motiveren en inspireren.

Tevens kan je ingezet worden voor het geven van opleidingen aan gebruikers.

Functie-eisen
- Je hebt minstens 2 jaar ervaring met relevante opdrachten binnen de overheid;
- Je hebt een afgeronde HBO of Universitaire opleiding, bij voorkeur in de richting Bestuurskunde, Bedrijfskunde of Bedrijfskundige Informatica;
- Je hebt aantoonbare ervaring (minimaal 2 jaar) in advies of projectleiding gericht op het gebied van Zaakgericht Werken, Data of RPA.
- Je bent in staat om implementatietrajecten tot een succes te brengen en daarbij de menselijke factor mee te nemen;
- Je hebt een commerciële instelling en ervaring met (het ondersteunen van) sales-trajecten;
- Je bent een teamspeler, bent bereid om ook buiten kantoortijden je schouders eronder te zetten en je helpt collega’s graag;
- Kennis van verandermanagement, BI, LEAN-management en Zaakgericht Werken zijn een pré;
- Je bent in het bezit van rijbewijs (B) en bereid om door heel Nederland te reizen.

Wij bieden
- Een prettige informele werksfeer binnen een gezellig team wat vol zit met ervaring;
- Veel verantwoordelijkheid;
- Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
- Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
- Mogelijkheid voor het volgen van trainingen, behalen van certificaten en het bezoeken van beurzen.

Meer informatie of solliciteren? Voor vragen over deze vacature kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 036 – 54 00 850. Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld