kLANTENPORTAAl Helpdesksysteem

Business consultant

Functieomschrijving
Als business consultant werk je binnen een projectteam dat zich voor de klant inzet. Vanaf de beginfase ben je betrokken bij de implementatie van onze software. Je begeleid de klant bij het invoeren van het systeem. Je houdt je bezig met het achterhalen van de specifieke klantvraag en je inventariseert, analyseert en documenteert de processen van onze klanten. Samen met de klant zorg je voor aansluiting tussen haar processen en onze PowerBrowser software. Ontwikkelingen en behoeftes op de markt houdt je nauwlettend in de gaten en vertaalt deze naar mogelijkheden in onze software en naar mogelijke verbeteringen voor klanten. Je inventariseert en analyseert de informatiebehoefte en systeemvereisten van de klant en weet dit te vertalen naar de applicatie. Je bedenkt een plan van aanpak, test, levert op en implementeert. Je verzorgt tevens opleidingen voor gebruikers. Je houdt je daarnaast bezig met tweedelijns helpdesk vragen van de klanten. De werkzaamheden worden uitgevoerd zowel op ons kantoor in Almere, als op locatie bij de klant in Nederland.

Functie-eisen
Opleiding: Wij zoeken kandidaten met een afgeronde opleiding op zowel WO-niveau, Hbo-niveau als MBO-niveau.
Ervaring: je hebt bij voorkeur ervaring in de omgang met overheidsinstanties en het domein VT&H. Verder vragen we ervaring in presenteren, planningen maken en projectmanagement en bij voorkeur programmeren.
Ambitieuze starters met voldoende kennis en kunde worden zeker ook uitgenodigd om te solliciteren.
Vaardigheden: je hebt een sterk analytisch denkvermogen, beschikt over goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk). Je bent zeer klantgericht, commercieel ingesteld en je bent een sterke persoonlijkheid. Je hebt affiniteit met IT en je bent leergierig.

Wij bieden
Een prettige informele werksfeer
Veel verantwoordelijkheid
Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Meer informatie of solliciteren?

Voor vragen over deze vacature kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 036 – 54 00 850. Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld