Gemeenten Baarn en Soest zetten in op expertise van Genetics

Welke leverancier heeft kennis van het domein Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VT&H)? Welke leverancier kan goed meedenken in oplossingen en praktijksituaties? Welke applicatie is klaar voor de Omgevingswet en hoe kunnen wij de applicatie goed inrichten?

Dat waren belangrijke vragen die gemeente Baarn en Soest hadden toen zij nog op zoek waren naar een geschikte leverancier op het gebied van VT&H. In een aanbesteding met een uitgebreid selectiebestek is gebleken dat de applicatie PowerBrowser het beste aansluit bij de situatie en wensen van de gemeenten. Beide gemeenten gaan samen optrekken in de implementatie van de nieuwe applicatie. 

“We hebben meerdere leveranciers beoordeeld en Genetics kwam daar inhoudelijk als beste uit de bus. De applicatie sluit het beste aan bij onze situatie en wensen.”

Aldus projectleider voor Baarn en Soest

Genetics is met haar specialisatie van ruim 25 jaar op het gebied van VT&H meer dan in staat om mee te denken over het inzetten van oplossingen in diverse praktijksituaties in een gemeentelijke architectuur. Wij zullen gemeente Baarn en Soest dan ook met alle plezier adviseren en kijken ernaar uit om een zo goed mogelijke oplossing te realiseren.

Wilt u meer weten over wat Genetics voor u kan betekenen op het gebied van VT&H (vergunningverlening, toezicht en handhaving) en de Omgevingswet? Neem dan een kijkje op onze website, bij oplossingen en diensten, of neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.