Genetics gaat in co-creatie met TeamNETROM

Tegelijk met IceLake Capital is Genetics een samenwerking aangegaan met TeamNETROM. Een IT-bedrijf in het portfolio van IceLake en die al 20 jaar gespecialiseerd is in softwareontwikkeling.

Onlangs is Genetics een samenwerking aangegaan met IceLake Capital. Zij beschikken over een portfolio aan IT-bedrijven met een complementaire propositie, waaronder TeamNETROM.  Een bedrijf met bijna 400 hoogwaardige IT-specialisten in vaste dienst. Een bedrijf bovendien met een indrukwekkend trackrecord in de wereld van maatwerk software-outsourcing.

Aangezien Genetics en NETROM nu beide deel uitmaken van het Icelake Capital-portfolio, kunnen wij gebruik maken van de slagkracht, domeinkennis en ervaring van deze Microsoftpartner, cloudspecialist, kennisleverancier en applicatieontwikkelaar met 700.000 uur ontwikkel- & testcapaciteit per jaar. Het spreekt voor zich dat we hierdoor in de toekomst onze huidige klanten nog sneller en beter kunnen bedienen.

Met de 20 jaar ervaring en deskundige developers zijn ze dé partij voor nearshore softwareontwikkeling en garanderen wij onze klanten toegang tot de beste ontwikkelaars die op de markt te vinden zijn en die aan hun projecten kunnen werken. We kijken ernaar uit om met NETROM een enorm groeipotentieel te realiseren.