Update coronavirus, hoe blijven wij in contactGraag informeren wij u over de continuïteit van onze dienstverlening en de maatregelen die wij genomen hebben in verband met het coronavirus.

Binnen Genetics worden de ontwikkelingen rondom het coronavirus, inclusief de richtlijnen van de Rijksoverheid, het RIVM en GGD aandachtig gevolgd.

Wij werken nog steeds (thuis) aan onze oplossingen en dienstverlening zoals u van ons gewend bent.
Onze werkzaamheden zijn verdeeld over meerdere teams waarmee wij waarborgen dat onze oplossingen beschikbaar blijven op het niveau dat u van ons gewend bent, ondanks eventuele uitval van medewerkers.

De gezondheid van onze medewerkers staat voorop. Echter blijven wij voor u remote beschikbaar per mail, telefonisch of via PowerReport.

Fysieke overleggen op locatie van Genetics en/of bij de klant zijn in ieder geval tot en met 28 april niet meer toegestaan. In overleg met onze klanten zullen we de bestaande overleggen bij voorkeur telefonisch of digitaal laten plaatsvinden en indien dit niet mogelijk blijkt, verplaatsen. De overige ingeplande activiteiten met onze klanten blijven vooralsnog in onze agenda’s staan, maar worden zoveel mogelijk remote uitgevoerd. 

Wij wensen u allen een goede gezondheid toe en hopen u eind april weer bij ons op kantoor of bij u op locatie te kunnen ontmoeten.

Team Genetics