Genetics behaalt status Microsoft Gold Partner

Het is Genetics, specialist in zaaksystemen voor Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving, gelukt om te worden benoemd tot Microsoft Gold Certified Partner. Daarmee is Genetics het komende jaar geaccrediteerd Microsoft partner van het hoogste niveau. Met de Gold certificering biedt Genetics haar klanten aantoonbaar kwaliteitsgaranties voor Microsoft Cloud oplossingen en ondersteuning.

De Microsoft certificering is een wereldwijd erkend kwaliteitskeurmerk en is de hoogste erkenning die Microsoft uitreikt. Hiermee laat Genetics zien dat ze aan alle strenge eisen voldoet die Microsoft stelt. De belangrijkste eisen zijn: het hebben van voldoende gecertificeerde medewerkers, voldoende klantreferenties en een hoge klanttevredenheid. Uiteraard moet dat gemeten zijn in een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek.

Genetics heeft met het behalen van de Gold certificering bewezen dat zij deskundige zijn op gebied van Microsoft technologie. Zo kan Genetics haar Cloud oplossingen optimaliseren en profiteert de klant van een betrouwbare, ervaren partner met kennis van zaken. Dankzij het Microsoft Gold Partnership krijgen klanten van Genetics gegarandeerd kwaliteit en zekerheid.

Als partner van Microsoft heeft Genetics vroegtijdig toegang tot de nieuwste Microsoft technologie en producten, zelfs nog voordat deze op de markt worden gebracht. Daardoor kan Genetics goed inspelen op veranderingen vanuit business behoeften.