Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Meer informatie hierover is te vinden in onze Privacy Policy Toon Privacy Policy

Akkoord Niet akkoord

RUD IJsselland (IJVI) gestart met PowerBrowser

De Regionale Uitvoerings Dienst (RUD) IJsselland is vorige week gestart met het gebruikmaken van PowerBrowser. Een voorspoedige en succesvolle implementatie van PowerBrowser heeft geresulteerd in de livegang van de eerste bevoegde gezagen, namelijk de gemeenten Olst-Wijhe en Staphorst.

Na gunning heeft de RUD IJsselland samen met Genetics in korte tijd de inrichting, koppelingen, procedures, opleidingen en migraties conform het eisenpakket uitgevoerd. Door de RUD IJsselland deelgenoot te maken van de kennis en ervaring van Genetics in bijvoorbeeld de ‘best practice’ zijn tijd en geld gereduceerd en effectief gespendeerd. De best practice van Genetics is gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring in het domein. Gevolg was dat bijvoorbeeld processen, inclusief (wettelijke) termijnen en statussen, aangepast werden in plaats van zelf te bedenken wat de doorlooptijd ten goede is gekomen. PowerBrowser en PowerMobiel ondersteunen de RUD IJsselland, Olst-Wijhe en Staphorst in hun werkzaamheden en vergemakkelijken deze. De RUD-medewerkers zijn nu in staat om hun werkzaamheden overal en altijd uit te voeren, ongeacht locatie of device.

Ook de RUD IJsselland is, door bemiddeling van Genetics, gekoppeld aan het Centraal Aansluitpunt. Evenals een aantal van onze andere klanten kan de RUD (en haar bevoegde gezagen) nu echt “eenmalig registreren, meervoudig gebruiken”.

Genetics, RUD IJsselland, Olst-Wijhe en Staphorst hebben de samenwerking als intensief, professioneel en prettig ervaren. Een belangrijke mijlpaal is bereikt, maar het werk is hiermee niet af. Wij zien uit naar een succesvolle continuering van de samenwerking en aansluiting van de overige bevoegde gezagen. Wij wensen de eerste gebruikers binnen IJVI succes toe met PowerBrowser en PowerMobiel!